Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (3.10 secunde)
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Nicolae Grigorescu, Marele Maestru al artei romanesti, semneaza cele mai multe lucrari aflate vreodata intr-o licitatie. ... Cele 6 lucrari, de la portret la compozitii istorice sau picturi in aer liber, inglobeaza toate genurile in care a excelat Nicolae Grigorescu de-a lungul fascinantei sale cariere;
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Corul nemultumitilor Dupa 1971, Nicolae Ceausescu si-a dat arama pe fata.
In ajutorul drumarilor a venit chiar vicepresedintele Senatului, Nicolae Moga, care a condus utilajul cu senile achizitionat la sfarsitul anului trecut de Consiliul Judetean Constanta. "Doar asa putem ajunge la acesti oameni", a spus Nicolae Moga, senator PSD Constanta.
"Baronilor" locali nu le vine sa creada ca au fost facuti tocmai de Nicolae Vacaroiu Insa, pe langa presedintii de Consilii Judetene, si un numar incredibil de mare de consilieri locali si judeteni, primari si sefi de directii subordonate acestora vor fi cuprinsi de tavalugul DNA.
"Dupa cum am scris in cartea mea, Confesiunile unui cafegiu, am participat intamplator la o discutie intre Corneliu Coposu si Nicolae Carandino. Pentru cei care nu stiu cine este Nicolae Carandino, pot sa spun ca a fost membru PNT si a primit conducerea ziarului Dreptatea.
Nicolae Caramfil. ... Nicolae Grigorescu si bd. ... Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918. ... Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918, urmand sa fie expropriati 3951 mp teren si 167 mp constructii, iar despagubirile se ridica la 6 milioane lei.
Totul a fost posibil cu ajutorul senatorului Nicolae Moga, prin cabinetul medical Moga-Mobil. ... De acest lucru este constient si senatorul Nicolae Moga, unul dintre putinii parlamentari care se implica si incearca sa-si ajute oamenii care au crezut in el si l-au votat.
M-a impresionat gestul ei admirabil facut chiar de Sfantul Nicolae pentru un baietel pe care l-a intalnit in fata unui hotel. ... In 10 minute, Marcus iesea din magazin fericit cum poate nu a mai fost niciodata de Mos Nicolae.
Nicolae Hancu: ... Magda Marincovici) Profesorul Nicolae Hancu avertizeaza intr-un amplu articol in Monitorul de Cluj ca alimentatia raspunde de 14 milioane de morti in lume, anual. ... Nicolae Hancu, unul dintre cei mai renumiti specialisti in diabet zaharat, nutritie, obezitate si dislipidemii, zice: ... Nicolae Hancu.
Serban Nicolae despre ancheta privind dezvaluirile lui Ghita. ... Senatorul PSD Serban Nicolae, noul presedinte al Comisiei juridice a Senatului, nu isi face mari sperante in privinta anchetei pe care o face Parchetul general in cazul dezvaluirilor fostului deputat Sebastian Ghita.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Din 1948 pana in 1990 colegiul a purtat numele de Liceul Nicolae Balcescu, dupa numele revolutionarului pasoptist, elev al acestui liceu. ... Liceul Nicolae Balcescu (1948-1990). ... - Grigore Alexandrescu - Nicolae Balcescu - Constantin I.C.
- Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu sunt acuzati si de crime impotriva umanitatii, fapte care nu s-au prescis, au mai aratat procurorii in actul de sesizare al instantei Gruparea Iliescu s-a constituit dupa 1968 ca o grupare dizidenta care a avut drept scop inlaturarea fostului presedinte Ceausescu Nicolae, dar mentinerea Romaniei in sfera de influenta a URSS, se mai arata in rechizitoriul publicat in g4media.ro.
Guvernul condus de Nicolae Ciuca a obtinut joi voturile de investire in Parlament. Senatorii si deputatii s-au reunit in sedinta comuna pentru votul de investire a guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
FCSB are doar sapte puncte in acest sezon, iar Nicolae Dica este nemultumit. ... Nicolae Dica a spus ca a discutat cu fundasul central si camerunezul e preocupat sa-si repare carentele din joc.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica. ... Deputatul a contestat candidatura lui Nicolae Mischie, solicitand si verificarea celorlalte 24.000 de semnaturi depuse de baron.
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Nici macar presedintele institutiei aniversate, Nicolae Vacaroiu, nu a fost prezent, el fiind reprezentat de vicepresedintele Senatului, Gheorghe Buzatu (PRM). ... Presedintele Academiei a amintit ca, de-a lungul timpului, Senatul a beneficiat de “competenta si prestigiul“ multor membri ai Academiei, printre care Nicolae Iorga, Dimitrie Sturdza, Theodor Rosetti.
google-analytics.com